N. Dan: Demarăm procesul de automatizare a macazurilor pentru liniile de tramvai. În acest sens, am lansat în SEAP, prin Societatea de Transport Bucureşti STB SA, o consultare de piaţă pentru această procedură

best auto leo vaslui
Foto: Nicuşor Dan Facebook

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat demararea de către PMB a procesului pentru automatizarea macazurilor pentru liniile de tramvai, iar în acest sens a fost lansată în SEAP, prin Societatea de Transport Bucureşti STB SA, o consultare de piaţă pentru această procedură. Acesta a mai explicat că sistemul este compus din macaz de intrare raza 50 sau 150 cu sistem de incalzire, electromecanism, sistem de acţionare a macazului, cabinet de automatizare.

„Demarăm procesul de automatizare a macazurilor pentru liniile de tramvai. În acest sens, am lansat în SEAP, prin Societatea de Transport Bucureşti STB SA, o consultare de piaţă pentru această procedură. Automatizarea macazurilor va creşte frecvenţa tramvaielor, viteza de circulaţie a acestora şi va fi redus timpul de aşteptare în staţii. Totodată, acest proces va aduce un plus de siguranţă şi pentru vatmani care nu vor mai fi nevoiţi să coboare pe calea de rulare a tramvaiului pentru a schimba manual macazul”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook.

Edilul general a mai explicat că sistemul este compus din: macaz de intrare raza 50 sau 150 cu sistem de incalzire, electromecanism, sistem de acţionare a macazului, cabinet de automatizare.

„Oferta de preţ se va raporta la un număr de 92 bucăţi cu macaz raza de 50 m şi 3 bucăţi cu macaz de 150 m. Ofertanţii interesanţi pot transmite propuneri până pe data de 11 mai 2023”, a completat Dan.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.