Ne fug condamnații din țară – Dan Bucura: „Trebuie să fii fraier să mai faci pușcărie în România”

best auto leo vaslui

Fostul ministru de finanțe Darius Vâlcov, fost primar al municipiului Slatina, condamnat definitiv la 6 ani de închisoare de Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru trafic de influență și spălarea banilor, nu va ajunge prea curând în spatele gratiilor.

Potrivit unor surse judiciare, Vâlcov s-ar afla de mai mult timp în Italia, țară care deja găzduiește și alți români condamnați definitiv, pe care refuză să-i predea în baza mandatelor europene de arestare.

De asemenea, instanţa a stabilit menţinerea măsurilor asiguratorii luate faţă de Darius Vâlcov până la concurenţa sumei de 6.200.000 de lei.

Jurnalistul Dan Bucura a scris pe pagina sa de Facebook despre acest subiect. Acesta a avut un mesaj dur pentru Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu.

„Mă Predoiule, mă băiatule, nu te face mă complet de râs și fă și tu ceva mă blegule. Toți care sunt condamnați definitiv în țara asta sunt plecați în Italia. Am făcut tot ce trebuie pe Justiție. Am dat legile care le-a vrut UE și tot nu aducem un fugar. Chiar ești ultima gâscă din guvernul ăsta. Nu mai este niciun fugar în România. Numai fraierii fac pușcărie în România”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.