NEGREȘTI, toate rele și nelalocul lor. Campania de punere a *Gunoiului sub preș* și acțiunea *TRANDAFIRUL GALBEN* a lui Mărgelatu …CONTINUĂ!

best auto leo vaslui


Dragilor, astăzi din cauza timpului nefavorabil (meteo+financiar), la gura sobei (cine are lemne), cei de la bloc cu familia (cine-și permite căldura cu gaze naturale), restul…cum o vrea D-zeu!

Așadar protocolul introductiv fiind făcut, iată,din păcate nu în premieră, cu ce ne putem mândri,din nou noi, cetățenii orașului Negrești… (imaginile *proaspete*…spun totul)!

Am sesizat de nenumărate ori ca organele de ordine, cele abilitate să intervină în a lua măsuri pentru depistarea cetățenilor ce nu respectă normele cele mai elementare de conduită și implicit de păstrare a curățeniei în oraș, în mod special la PLATFORMELE de COLECTARE a GUNOIULUI MENAJER să intervină și prin intermediul CAMERELOR de SUPRAVEGHERE să depisteze pe cei ce nu respectă pe noi în primul rând ca cetățeni, apoi pur și simplu sfidează totalmente PE CEI CE NU CONDUC ACEST ORAȘ!

Din păcate, mă *văd* nevoit să scriu, că nu cetățenii orașului sunt vinovați, VINOVAȚI SUNT CEI CARE NU IAU MĂSURI ÎMPOTRIVA ACESTOR CETĂȚENI care-s departe sau nu cunosc cuvântul *CIVILIZAȚIE*…

Astăzi,cei care ar TREBUI să SUPRVEGHEZE prin INTERMEDIUL CAMERELOR DESFĂȘURAREA activității în oraș ,fiind DUMINICĂ, poate-s ocupați în vizionarea vreunui DESEN ANIMAT și,na,NU MERITĂ DERANJAȚI, dar în viitorul DEPĂRTAT, că de cel APROPIAT ne-am săturat poate-și fac milă de noi, mulțimea și intervin în a lua măsurile ce se impun în situațiile sus-menționate.

Apariții din ce în ce mai *TUPEISTE* a unei noi generații de CÂINI ne face să intrăm din nou în acea panică, după cum semnala și o doamnă care pe bună dreptate spunea că din nou copiii nu vor mai putea merge singuri pe stradă.

Toate rele și nelalocul lor, totuși campania de punere a *GUNOIULUI sub PREȘ* și ACȚIUNEA *TRANDAFIRUL GALBEN* a lui MĂRGELATU* …CONTINUĂ!

Am mai scris și mă repet, dragilor, nu punem gunoiul *sub preș* și facem *fațada* și locurile pe care le argumentez cu imagini sunt sub orice critică de dezordine, mizerie și delăsare… Asemenea *față* a orașului Negrești n-a fost niciodată, asemenea *scăpare de sub control* nu a existat NICIODATĂ, este inacceptabil ca o comunitate ca a noastră, NEGREȘTI-VASLUI să poată supraviețui, nu zic TRĂI, că este prea mult în asemenea hal…

Nu știu, dar este imposibil ca niște CADRE să încaseze SUME, constând în SALARII CE DEPĂȘESC LIMITELE BUNULUI SIMȚ și să aibă asemenea realizări cu REZULTATE ZERO!!!

Într-un final, ce pot eu un simplu muritor să fac decât să supun atenției în contunare a acestor situații și nu numai și poate publicarea si distribuirea acestor articole vor sensibiliza forurile superioare și într-un final se vor lua măsuri, dacă nu se vor lua, asta este â, adunăm *unele peste altele* și *ÎN ANUL CU SOȚ* SIGUR NE VOM DEȘTEPTA!

Acestea fiind scrise nu pot, nu mă lasă inima să nu vă urez din inimă o după-amiază plăcută,spor și prosperitate în săptămâna ce urmează!!!


Doamne-Ajută!

A. CURELEA


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.