Nicolae Ciucă, întâlnire cu aleşi locali din Republica Moldova care au ales să se înscrie în PNL: Le-am transmis că primarii PNL din România sunt campioni la atragerea fondurilor europene, vom pune umărul ca şi cei din Republica Moldova să fie la fel

best auto leo vaslui

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă a avut luni, la Parlament, o întâlnire cu aleşi locali din Republica Moldova care au ales să se înscrie în PNL, el afirmând că le-a fransmis că primarii PNL din România sunt campioni la atragerea fondurilor europene şi vor pune umărul ca şi cei din Republica Moldova să fie la fel.

”Am avut astăzi o scurtă întâlnire cu mai mulţi aleşi locali din Republica Moldova care au ales să se înscrie în Partidul Naţional Liberal. PNL nu este doar cel mai vechi partid românesc, dar este şi cel mai vechi partid prezent în Republica Moldova, iar faptul că tot mai mulţi primari de pe celălalt mal al Prutului aleg să se înscrie în PNL arată încrederea lor în consecvenţa, seriozitatea şi puterea de muncă a liberalilor. Le-am spus că am o relaţie excelentă cu omologul meu de peste Prut, Dorin Recean şi cu preşedintele ţării, Maia Sandu şi că ne unim eforturile pe toate planurile pentru a sprijini populaţia Republicii Moldova”, a transmis premierul pe Facebook. 

”De asemenea, le-am transmis că primarii PNL din România sunt campioni la atragerea fondurilor europene şi vom pune umărul ca şi primarii PNL din Republica Moldova să fie la fel. I-am asigurat pe cei prezenţi că le vom pune la dispoziţie expertiza şi experienţa pe care primarii noştri o au în implementarea proiectelor, în atragerea investiţiilor şi în dezvoltarea satelor, comunelor, oraşelor şi judeţelor”, a mai spus Ciucă. 

Liderul PNL a precizat că ”România este şi va continua să fie un susţinător activ al modernizării şi al parcursului european al Republicii Moldova”.

”Îmi doresc să intrăm într-o nouă etapă, în care suntem colegi, parteneri şi lucrăm împreună pentru dezvoltarea ţării şi pentru consolidarea PNL. Şi totodată, să facem tot ce ne stă în putinţă ca Republica Moldova să înceapă negocierile de aderare cu UE, pentru că asta va însemna un şi mai mare sprijin pentru comunităţi”, a mai afirmat el. 

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.