Nicolae Ciucă: „Nu există altă soluţie decât păstrarea în continuare a stabilităţii politice în România”

best auto leo vaslui

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că nu există altă soluţie decât păstrarea în continuare a stabilităţii politice în România, iar reformele din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) au fost asumate de ţara noastră în momentul cel mai oportun.

Iată ce a spus prim-ministrul: „Nu avem altă şansă decât să luptăm în continuare pentru această stabilitate politică, să păstrăm această platformă prin care putem să asigurăm evoluţia economică a ţării noastre. Țara noastră poate să spere că se va înscrie în acest club al ţărilor care îşi doresc dezvoltare, îşi doresc libertate, îşi doresc toate valorile lumii democratice.”

Acesta a adăugat că România este o ţară care are un mare potenţial de investiţii, iar într-o evaluare de anul trecut, nivelul de atractivitate pentru investitori în România a fost clasificat pe poziţia 16 din 32 de ţări.

„Deci, suntem o ţară care oferă şi predictibilitate. Aveţi aici ambii lideri ai partidelor politice care formează majoritatea parlamentară şi guvernamentală, care îşi asumă să ia măsurile necesare şi să asigure cadrul de stabilitate fiscală.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.