Primarul liberal al Constanței, acuzat că a agresat o jurnalistă: m-a împins și mi-a prins mâna în ușă

best auto leo vaslui

Primarul Constanței, Vergil Chițac, este acuzat că a agresat-o fizic pe jurnalista Emilia Mihăilă de la Radio Sky. Jurnalista susține că a vrut să-i adreseze o întrebare primarului, iar acesta a reacționat violent, a împins-o și i-a prins mâna în ușă. Chițac recunoaște că a avut loc un schimb de replici și arată că jurnalista era extrem de agresivă, însă arată că nu ar fi agresat-o.

”Am încercat sa obtin un punct de vedere de la primarul Chitac privind demisia city managerului, Felicia Ovanesian, iar acesta a tras usa, m-a impins si mi-a prins mana la usa. Acesta mi-a reproșat ca nu am nici un drept sa intru in Primaria Constanta, cand vreau eu, deși ma aflam la o conferinta de presa.

Las aici poza cu semnul lasat la momentul in care a fost strânsă mana cu ușa”, scrie Emilia Mihăilă.

Vergil Chițac: este o acuzație calomnioasă

Vergil Chițac susține că acuzațiile jurnalistei Emilia Mihăilă nu se susțin, ba mai mult, aceasta a fost agresivă pe tot parcursul întâlnirii din sediul Primăriei Constanța.

”Afirmațiile doamnei Emilia Mihăilă, potrivit cărora aș fi agresat-o astăzi, nu se susțin.

Doamna a intrat în instituția noastră prin ușa interioară (de uz intern), utilizată de către angajații Primăriei în relația cu celelalte instituții care își desfășoară activitatea în același imobil (Consiliul Județean și Prefectura) și a avut în permanență un comportament agresiv.

La intrarea mea în sediul instituției, venind dinspre Consiliul Județean spre primărie, am deschis și închis după mine ușa de acces, nesesizând producerea vreunui incident.

Dealtfel, nici doamna Emilia Mihăilă nu a acuzat, la momentul respectiv, producerea incidentului de care a menționat ulterior în spațiul public.

Aceste afirmații, potrivit cărora aș fi agresat-o, nu corespund realității și sunt calomnioase, înscriindu-se totodată în nota agresivă manifestată de doamna Emilia Mihăilă”, este reacția lui Vergil Chițac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.