Nicuşor Dan anunţă organizarea unei licitaţii pentru achiziţionarea serviciilor de proiectare, asistenţă tehnică, lucrări de consolidare şi renovare a două corpuri de clădire ale Maternităţii Bucur

best auto leo vaslui
Foto: Nicuşor Dan Facebook

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a fost organizată în SEAP o licitaţie pentru achiziţionarea serviciilor de proiectare, asistenţă tehnică, lucrări de consolidare şi renovare a două corpuri de clădire ale Maternităţii Bucur. El a mai precizat că valoarea finanţării nerambursabile este de 35,3 milioane lei şi perioada de implementare este de 40 de luni de la semnarea contractului de finanţare.

„Invit companiile interesate să se înscrie la licitaţia pentru achiziţionarea serviciilor de proiectare, asistenţă tehnică, lucrări de consolidare şi renovare a două corpuri de clădire ale Maternităţii Bucur. Cele două corpuri, A şi B, vor fi renovate cu fonduri PNRR. Valoarea finanţării nerambursabile este de 35,3 milioane de lei, iar perioada de implementare este de 40 de luni de la semnarea contractului de finanţare”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook. 

Edilul general a mai spus că termenul pentru depunerea ofertelor este 06 iunie,

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.