Louis Munteanu, campion al României cu Farul. Vasluianul a fost eroul constănțenilor în meciul cu FCSB

best auto leo vaslui

Tânărul fotbalist vasluian, Louis Munteanu, în vârstă de 20 de ani, a devenit eroul Farului într-un meci crucial împotriva echipei FCSB, marcând golul decisiv care a adus titlul de campioană României la Farul Constanța, cu scorul de 3-2. Echipa dobrogene a reușit o remontadă spectaculoasă, revenind de la un deficit de 0-2, iar momentul de glorie al lui Louis a venit în minutul 86, când a înscris golul care a stabilit scorul final, 3-2.

Duminică seara, bucuria a fost imensă pentru Louis Munteanu, originar din Vaslui. Fotbalistul talentat a obținut titlul de campion al României alături de Farul Constanța, iar golul său pentru 3-2 în meciul împotriva FCSB a fost un moment deosebit de important. “Acesta este cel mai important gol din viața mea. Este extrem de valoros. Sunt fericit că am reușit să aducem titlul la Constanța. Având în vedere modul în care am jucat în acest sezon, meritam să câștigăm titlul aici”, a declarat entuziasmat Louis Munteanu.

Louis și-a început cariera fotbalistică la Liceul cu Program Sportiv din Vaslui, iar de la vârsta de 10 ani a fost transferat la grupele de copii și juniori ale clubului Viitorul Constanța, cunoscut acum sub numele de Farul. În 2020, tânărul fotbalist s-a transferat în Italia, la echipa Fiorentina, cu care a reușit să câștige Cupa Italiei Primavera. El a reprezentat România în toate categoriile de juniori, iar recent a primit prima convocare la echipa națională de seniori, participând la pregătirea pentru meciurile cu Andorra și Belarus. Cu toate acestea, nu a prins încă ocazia să evolueze într-un meci oficial.

Fratele mai mic al lui Louis, Rareș, joacă și el pentru Farul Constanța, în grupa de vârstă 2007, fiind convocat de mai multe ori la echipa națională de juniori a României, la nivelul U16. În aceste zile, Rareș a obținut și el titlul național, câștigând Liga Elitelor U16 alături de echipa Farul Constanța. Astfel, familia Munteanu poate fi mândră de realizările lor remarcabile în fotbalul românesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.