Parchetul de pe lângă Înalta Curte, partener cu un ONG pro LGBT într-un proiect de educare a procurorilor, bazat pe un FALS. Activiștii LGBT susțin că peste 855.000 de români ar fi homosexuali și lesbiene!

best auto leo vaslui

Ministerul Public, prin Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ), este partener în cadrul proiectului „Parteneriat pentru egalitatea persoanelor LGBTI: implementarea jurisprudenței CEDO privind orientarea sexuală şi identitatea de gen”, informează un comunicat de presă al asociației Accept.

Conform sursei citate, în proiect va fi implicată și instituția „Avocatul Poporului”, care va coordona un Grup de Lucru privind „implementarea deciziilor CEDO privind orientarea sexuală și identitatea de gen, la lucrările căruia vor fi invitate să participe Ministerul Justiției, Ministerul Afacerilor Interne, Agentul Guvernamental CEDO și alte instituții mandatate să asigure egalitatea tuturor cetățenilor români indiferent de rasă, origine etnică, religie sau convingeri, vârstă, orientare sexuală sau identitate de gen”.

Până în noiembrie 2023, „va fi lansat un sistem online de raportare a violărilor de drepturi suferite de persoane LGBTI, va fi redactat un manual de investigare a infracțiunilor motivate de ură”, precizează sursa citată. Mai mult, sute de persoane vor fi „formați” cu privire „la drepturile persoanelor LGBTI și investigarea infracțiunilor motivate de ură”.

Este vorba despre „280 de magistrați, 160 de polițiști și 40 de angajați ai autorităților publice”.

Câte persoane LGBT sunt în România?

Proiectul este finanțat de un grant de 937.819 € oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia, prin intermediul celebrelor granturi SEE, în cadrul Programului Dezvoltare locală. Obiectivul proiectului este să îmbunătățească executarea deciziilor CEDO și aplicarea recomandărilor ECRI în România pe criteriile orientării sexuale și identității de gen.

Conform directorului executiv al Asociației Accept, Teodora Ion-Rotaru Roseti, unul dintre obiectivele acestui proiect este de a îndrepta „erorile istorice” și de a „repara” „un sistem public care condamnă la abuzuri aproximativ 900.000 de cetățeni români LGBTI”.


Mai jos, în comunicat, se precizează că această cifră nu este bazată pe vreo cercetare reală în România, ci pe „estimările experților” (fără a fi numiți) care „plasează ponderea comunității LGBTI într-o societate la aproximativ 4,5%.”

Cu alte cuvinte, având în vedere că rezultatele provizorii ale recensământului 2022 relevă că România are 19.053.815 locuitori, asociația Accept susține că 857.421 de români ar fi homosexuali și/sau lesbiene. Practic, ar fi cât populația orașelor Iași, Timișoara și Craiova la un loc.

Cifra este enormă și nu are nicio bază reală, după cum o arată realitatea și toate evenimentele desfășurate până acum în România. Câteva exemple sunt sugestive:

Pagina de facebook a Asociației Accept, cea mai veche din România și online din 2011, are doar 30.000 de urmăritori. Ce-i împiedică pe restul de 820.000 de homosexuali și lesbiene să dea un simplu „Like” unei pagini de facebook?

În aceeași situație se află și pagina de facebook a celeilalte asociații faimoasă pentru promovarea LGBT: Mozaiq are și tot 30.000 de urmăritori pe facebook.

Apoi este vorba de evenimentele publice organizate de aceste asociații: cu rare excepții, niciodată participarea nu depășește sute de persoane. Cel mai recent exemplu a fost oferit chiar anul trecut: primul marș LGBT organizat la Iași, al doilea oraș al țării ca populație, a strâns abia câteva sute de persoane, conform presei și relatărilor de la fața locului.

Un alt exemplu evident este Referendumul pentru familie din 2018. La eveniment, denumit „homofob” de către ONG-urile homosexuale, au votat 3.857.308 de persoane, conform datelor oficialale ale BEC.

Dintre acestea 249.412 de persoane au votat „NU”, adică exact ceea ce-și dorea lobby-ul pro LGBT. Având în vedere că votul este secret, ce a împiedicat restul de „sute de mii” de homosexuali și lesbiene să se prezinte la urne? Dacă s-ar fi prezentat toți cei „aproape 900.000”, așa cum pretinde Asociația Accept, s-ar fi dat un semnal puternic în favoarea acestor persoane, fără să se schimbe rezultatul final al votului și nici validarea Referendumului. De ce nu s-au prezentat?

De altfel, că nu există „aproape 900.000 de cetățeni români LGBTI”, așa cum pretinde asociația respectivă, este demonstrat chiar de comunicatul proiectului.

Acolo se precizează că „800 de persoane LGBTI victime ale violărilor de drepturi vor fi sprijinite pentru a avea acces la justiție și la remedii adecvate”. Dacă ar fi 900.000 de persoane LGBT, atunci cei 800 pe care i-au găsit că s-au plâns de „violarea drepturilor”, reprezintă un procent infinitezimal, sub 0,1%, din total.

În acest caz: fie sistemul juridic și social din România este favorabil comunității LGBT, dacă doar 0,1% din membrii săi s-au declarat afectați în drepturile lor, fie asociația Accept a mințit, umflând enorm de mult cifra persoanelor pe care pretinde că le reprezintă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.