PNL aduce propaganda LGBTQ în școli – Sorin Lavric susține că legile Educației sunt un simulacru, în ciuda protestelor părinților și profesorilor

best auto leo vaslui

Senatorul AUR Sorin Lavris susține că legile Educației sunt de fațadă, sunt un simulacru, pentru că coaliția aflată la putere vrea să forțeze trecerea cât mai rapidă a acestor legi. Și asta în ciuda protestelor și contestărilor pe care le au primit fie de la părinți, fie de la profesori, fie de la sindicate.

Iată ce spune acesta: „Grija noastră sunt amendamentele de la Culte, deoarece solicităm să fie eliminate anumite sintagme care în aparență sunt inofensive, dar care ascund de fapt o bombă, o cutie a Pandorei, pentru că deschid posibilitatea de pătrundere a ideologiei neomarxiste în școli.

Senatorul susține că expresii precum orientare sexuală, toleranță față de diversitate religioasă sau dogma religioasă s-ar subînțelege că orice religie este alcătuită din dogme, adică din idei fixe care constrâng și răsucesc și distrug mințile elevilor:

„Nu e adevărat, orice religie stă în niște dogme pe care nu le poți schimba după capriciul unor profesori. Închei spunându-vă că între scopul declarativ al unui articol de lege și intenția din care s-a născut acel articol este o mare prăpastie. În literă, aproape orice articol sună bine, inofensiv. Este binevoitor, pentru ca în spate, prin aceste mici particule inofensive, să pătrundă discret, dar insistent. Ideologia de gen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.