Prejudiciul adus unei firme de telecomunicații operează la nivel național

best auto leo vaslui

Doi bărbați din comuna Băcești, județul Vaslui, au fost reținuți și se confruntă acum cu dosare penale în urma unei infracțiuni de furt calificat. Cei doi hoți, în vârstă de 28, respectiv 35 de ani, sunt acuzați că au furat sute de metri de cablu de telecomunicații, aparținând unei companii care operează la nivel național. Prejudiciul estimat de polițiștii negreșteni se ridică la suma de 14.000 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, activitatea infracțională a celor doi bărbați a fost documentată și probată de polițiștii de la Secția 6 de Poliție Rurală Negrești. Furtul a avut loc în noaptea de 14 spre 15 mai 2023, în localitatea Băcești. De asemenea, un minor în vârstă de 16 ani este suspectat că ar fi implicat în această infracțiune.

“Politistii Sectiei 6 Politie Ruralã Negresti au documentat si probat activitatea infractionalã a doi bãrbati, din comuna Bãcesti, bãnuiti de comiterea unei infractiuni de furt calificat, în noaptea de 14/15 mai 2023, în localitatea Bãcesti. În urma cercetãrilor efectuate, politistii negresteni au stabilit faptul cã persoanele bãnuite de comiterea infractiunii cercetate ar fi sustras, la data sus-mentionatã, cablu de telecomunicatie din cadrul unei retele de telecomunicatie detinutã de un operator national, de pe stâlpi amplasati pe marginea drumului national DN 15D. Prejudiciul cauzat în urma sãvârsirii infractiunii este estimat la 14.000 lei.” a declarat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

După investigațiile întreprinse, polițiștii au constatat că suspecții au furat cabluri de telecomunicații din rețeaua unui operator național, care erau montate pe stâlpii amplasați pe marginea drumului național DN 15D. Valoarea prejudiciului cauzat de săvârșirea infracțiunii a fost estimată la 14.000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.