PSD și PNL vor adopta un regulament venit de la Bruxelles ce va permite cuplurilor gay să adopte copii – AUR se opune

best auto leo vaslui

Senatul va dezbate săptămâna aceasta o propunere de Regulament al Consiliului Uniunii Europene (COM 695/2022) prin care se urmărește promovarea ideologiei LGBT și se creează cadrul propice pentru a permite cuplurilor formate din persoane de același sex să adopte copii.

Anunțul a fost făcut de către senatorul AUR Sorin Lavric în cadrul unei conferințe săptămânale de lucru a Alianței pentru Unirea Românilor.

Iată ce spune acesta: „La fel ca în cazul Pl-x 145, și de această dată există un scop care nu transpare decât la o analiză atentă a propunerilor înaintate de către Consiliul UE. Astfel, deși scopul este de a proteja copii, de fapt, se urmărește este extinderea definiției familiei până la desființarea ei.”

Sorin Lavric a afirmat că partidul AUR, alături de consilieri, a formulat două obiecții la această propunere a Comisiei Europene

În plus, în acest COM apare în mod explicit promovarea curentului LGBT. Prin urmare, AUR va va vota contra acestui COM, ținând cont că nu se mai pot introduce amendamente/modificări.

Acest document a stârnit îngrijorare în rândul societății civile încă de la publicare, astfel că Asociația Pro Vita a transmis un punct de vedere către Comisia Europeană în care atrage atenția că inițiativa de recunoaștere transfrontalieră a filiației ar putea exacerba și mai mult diviziunea din sânul Uniunii pe tema legislației familiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.