Rareș Bogdan vrea să avanseze – Ar vrea o poziţie de vicepremier în viitorul Guvern

best auto leo vaslui

Europarlamentarul Rareş Bogdan a confirmat că doreşte o poziţie de vicepremier în viitorul Guvern care va fi după rotaţia din coaliţia de guvernare, cu precizarea că va face un pas în spate dacă pentru această funcţie vor candida Ilie Bolojan sau Emil Boc.

El a susţinut, într-o conferinţă de presă, că nici el, nici altcineva nu este împotriva premierului Nicolae Ciucă, pe care îl consideră că este cea mai bună soluţie pentru conducerea PNL.

Iată ce a spus Rareș Bogdan: „Discuţiile care au apărut în spaţiul public de la Vila Lac n-au nicio legătură cu realitatea. Singura chestiune pe care o pot confirma de acolo este că într-adevăr am spus că sunt extrem de hotărât să-mi depun candidatura pentru poziţia de vicepremier la rotativa guvernamentală, în cadrul Biroului permanent naţional al partidului, în cadrul partidului”

Rareş Bogdan a mai dorit că clarifice că nu este de acord cu „modificarea niciunui rând” din Protocolul cu PSD.

„Consider că PNL trebuie să aibă poziţia de vicepremier, ministru al Finanţelor Publice, inclusiv ANAF, pentru că nu e trecut în protocol, Ministerul Transporturilor, inclusiv CNAIR, pentru că nu e trecut în protocol. De asemenea, Secretariatul General al Guvernului şi poziţia de vicepremier, pentru ca lucrurile să fie foarte clare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.