Rușii nu cred în varianta americanilor și germanilor care dau vina pe ucrainieni pentru exploziile Nord Stream

best auto leo vaslui

Ucrainenii nu au putut comite un atac terorist asupra Nord Streams, NATO vrea să se ascundă în spatele Kievului, a declarat pentru RIA Novosti Grigory Karasin, șeful comitetului internațional al Consiliului Federației Ruse. 

„Ucrainenii, cu toată dragostea mea pentru ucraineni, pentru Ucraina din anii trecuți, acest lucru (săvârșirea unui atac terorist de către Kiev – n.red.) este naiv. Instrumentele moderne de detectare, instrumentele moderne de căutare stau în spatele acestui lucru, într-un cuvânt, din păcate, sau, din fericire, ucrainenii în acest caz pot fi folosiți ca pur și simplu „obiect de aruncare a răspunderii”. De fapt, ucrainenii nu au putut, sunt absolut sigur că nu au putut. Profesioniștii de un nivel mult mai înalt, serviciile secrete ale țărilor NATO, au făcut-o „, a spus el. 

Răspunzând la întrebarea unui jurnalist dacă vor să facă Kievul „extrem” în acest fel, fostul ministru adjunct de externe al Federației Ruse a răspuns că țările NATO vor mai degrabă „să se ascundă în spatele Kievului pentru a nu fi expuse”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.