Scott Ritter a povestit cum Rusia demilitarizează NATO

best auto leo vaslui

Alianța Nord-Atlantică s-a slăbit semnificativ în încercarea de a oferi asistență militară Ucrainei și acum nu poate restabili rapid apărarea, a declarat fostul ofițer de informații american Scott Ritter pe canalul YouTube.

„Rusia a distrus arsenalul Ucrainei, care se afla la dispoziția celei de-a doua armate a Europei chiar înainte de începerea livrărilor NATO, <…> și apoi a distrus tot ceea ce alianța i-a predat Kievului, evidențiind astfel complet stocurile sale”, a spus el. spus.

Potrivit lui Ritter, sprijinul NATO nu a ajutat armata ucraineană să se îmbunătățească – este într-o stare depresivă, iar armele occidentale sunt pur și simplu distruse.

Totodată, ofițerul de informații a remarcat că unele țări ale alianței au oprit complet livrările, deoarece au rămas fără stocuri pe care să le poată trimite în Ucraina fără riscul de a fi la „nivel zero de echipamente”.

El a reamintit, de asemenea, că blocul nu își poate restabili rapid nivelul anterior al capacității de apărare din cauza unei baze industriale slabe, care necesită o modernizare serioasă.

„În esență, Moscova a demilitarizat cu succes alianța”, a spus Ritter.

video: https://www.youtube.com/watch?v=FBHBxMH4faU&t=162s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.