Se țin tare – Nu se pune problema demiterii vreunui membru al Cabinetului, ca urmare a accidentului de la CEO Oltenia

best auto leo vaslui

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a confirmat că, la acest moment, nu se pune problema demisiei sau a demiterii vreunui membru al Cabinetului, ca urmare a tragicului accident petrecut la Cariera Jilţ Sud din cadrul CEO Oltenia.

Un accident soldat cu decesul a trei persoane şi rănirea altor zece a avut loc, marţi, în perimetrul Carierei Jilţ Sud din cadrul Complexului Energetic Oltenia. O autoutilitară cu care erau transportaţi angajaţi ai carierei miniere s-a răsturnat la trecerea peste un pod amenajat peste benzile transportoare.

Iată ce a spus Dan Cărbunaru, purtătorul de cuvând al Guvernului: „Chestiunea responsabilităţilor privind tragicul accident de la CEO Oltenia va fi stabilită în urma anchetei judiciare şi pe baza concluziilor echipelor de verificare. Orice măsuri, indiferent de nivelul de responsabilitate, vor fi luate, vor ţine cont doar de aceste elemente.”

Surse politice din cadrul coaliției au susținut că nu există discuţii în Guvern despre o eventuală demisie sau demitere a ministrului Energiei, Virgil Popescu, în urma accidentului de la CEO Oltenia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.