Seducția lacustei“Alimentele viitorului” au venit în România. Magazinele virtuale deja vând diverse produse pe baza de găndaci viermi și alte orătănii de genul ăsta. Desigur că românii vor fi reticenți la noul meniu, dar guvernanții vor face tot posibilul să te cucerească cu “aroma gândacului”. Cum se va face asta? Vor fi desființate fermele tradiționale de creștere a animalelor prin impunerea unor taxe de carbon foarte mari în timp ce noile vedete alimentare vor beneficia de subvenții uriașe.

Diferența de preț va fi foarte mare între carnea tradițională și lăcuste, greieri etc. În acest moment multe vedete ale planetei, sunt plătite să să ne arate cât de delicioase sunt aceste meniuri. Exceptând faptul că aceste găngănii sunt destul de dezagreabile în farfurie, ele nu asigura proteinele necesare unui om. Având ciclul de viață foarte mic acestea pot fi imbuibate în fermele de creștere, cu orice fel de substanțe periculoase, lucru pe care nu l-ar putea face cu animalele care au un ciclu de viață de luni sau chiar ani. La acest moment carnea de pui pare cea mai toxică datorită antibioticelor, hormonilor și hranei administrate, dar datorită ciclului de viață de trei săptămâni aceste nu au timp să se îmbolnăvească practic.

Pe de altă parte carnea de vită sau oaie este cea mai scumpă dar și cea mai sănătoasă, dacă nu este procesată.
Pentru a ne edifica asupra “viitorului alimentar” am luat interviu unei lăcuste și o rugăm să nu își facă reclamă mascată.

  • Vă rog să vă prezentați!
  • Fac parte din ordinul ortopterelor, am antene scurte, picioare sexi și fac daune colosale cultutilor vegetale. Acum sunt celebra! Fie că vrei sau nu, limba ta lipicioasă, îmi va atinge pulpele delicioase și mă voi rostogoli pe gatlejul tău, asezonată cu un pahar de ” mitilic” alb.
    Omule tăcut și cu minte sucită, uită de tochitură și pomană porcului, uită de brânză cea albă și gustoasă, uită de tot ce ai experimentat până acum. Viitorul alimentar se resetează în umezeală ochilor tăi plapanzi.
    Dorește-mă acum, sunt lăcustă ta, crocantă și delicioasă! Privește în oglindă și mestecă fericit! Te-am cucerit?
    Cititorule, având acum mai multe informații ce alegi: tochitură moldovenească sau frigărui de lăcustă?

Adel


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.