Șeful Parchetului Judecătoriei Constanța anunță deschiderea unui dosar penal care îl implică pe șeful CJ Constanța, după ce a umilit și lovit un polițist

best auto leo vaslui

Mihai Stanciu, șeful Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, a anunțat, marți, deschiderea unui dosar penal care îl implică pe șeful Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu (PNL).

Procurorul Stanciu a făcut acest lucru printr-un clip video înregistrat și trimis către publicația constanța.info, o manieră atipică în parchetele constănțene. Șeful PJC a confirmat că este vorba de Mihai Lupu și este cercetată acțiunea de ultraj, în urma unei sesizări a Poliției Municipiului Constanța, din subordinea Inspectoratului de Poliție Județean.

Dosarul a fost deschis a doua zi după ce site-ul constanta.info a publicat o înregistrare video din 2021 cu președintele CJC care înjura un polițist.

Ulterior apariției înregistrării, Lupu a făcut o conferință de presă în care și-a cerut scuze pentru limbajul folosit și l-a acuzat de șantaj pe jurnalistul care a publicat înregistrarea. Jurnalistul a respins afirmațiile președintelui CJC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.