Sondajele sunt devastatoare – Kelemen Hunor confirmă: „O mare provocare este păstrarea unui singur tur la alegerile locale”

best auto leo vaslui

Preşedintele în exerciţiu al UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că este o „mare provocare” păstrarea unui singur tur la alegerile locale şi le-a cerut primarilor şi membrilor din Guvern ai Uniunii să transmită cât mai multe mesaje alegătorilor cu privire la „rezultatele” obţinute la guvernare.

Kelemen Hunor a spus că anul electoral 2024 „este un an fără precedent, de foarte multă vreme cel puţin”, pentru că „o dată la 20 de ani alegerile parlamentare şi prezidenţialele sunt în acelaşi timp”, dar că de această dată vor exista şi alegerile europarlamentare şi cele locale.

Iată ce a spus acesta: „Primarii sunt cel mai aproape, în legătura cea mai strânsă cu alegătorii noştri. În lunile următoare, trebuie să vorbim despre rezultatele noastre, despre rezultatele pe care le-am dobândit, că am guvernat pentru comunitate, că tot ceea ce am făcut, am făcut aşa cum am ştiut noi mai bine, că am reuşit să îmbunătăţim nivelul de trai”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.