Sunt panicați rău: ProTv, Antena 3 și Digi24 linșaj mediatic asupra AUR. Tehnica FSN cu multă minciună

best auto leo vaslui

Linșaj mediatic executat la comandă împotriva partidului AUR de aproape toate televiziunile din România.

Formațiunea condusă de către George Nicolae Simion crește în sondaje precum Făt-Frumos tocmai pentru că partidul este văzut ca o alternativă la actuala clasa politică.

Românii sunt dezamăgiți, Românii și-au pierdut speranța, PSD, PNL și USR nu mai reprezintă o soluție după ce au distrus țara.

Din piesa proastă nu a lipsit nici ProTv, post care s-a alăturat corului susținut mai ales de Antena 3 și Digi24. Cele trei televiziuni au lucrat la unison lucru care arată că sistemul media din România are butoane și se pot lansa comenzi executate perfect de tot sistemul.

Pe televizoarele din România nimic nu este întâmplător.

Presa din România nu este independentă, presa din România este supusă unor grupuri de interese ostile poporului român.

Aceasta nu reflectă corect realitatea ci manipulează pe români în favoarea unor grupuri de infracționalitate organizată.

Partidul AUR a făcut un prost împotriva unor legi antinaționale. La un moment dar știrea a fost că un membru AUR a dorit să între în parlament cu trei gloanțe.

Dar ce să vezi: era vorba despre acele brelocuri care se găsesc peste tot prin România. Gloanțele au fost declarate de mai multe ori la întrarea în parlament deoarece vorbim despre un consilier care întra periodic cu aceste breloc. Politia nu a reținut persoana deoarece nu avea nici un motiv ca să facă acest lucru, încă o dovadă a faptului că știrea era una falsă și manipulatorie.

Țintă linșajului mediatic a fost o tânără de doar 23 de ani, studentă.

AUR protesta împotriva unei legi prin care statul bagă sub monitorizare familiile ce au copii dar care prezintă riscuri, inclusiv de sărăcie: adică 80% dintre români.

Panica este însă mare. Așa cum se văd lucrurile sondajele publice sunt false iar AUR este mult mai sus decât se crede. AUR nu doar a depășit PNL, pare că AUR a devenit chiar primul partid din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.