Ludovic Orban s-a supărat pe români: „Am fost scuipat, înjurat de protestatari”

best auto leo vaslui

Ludovic Orban a declarat că a fost agresat „de protestatari AUR” în timp ce voia să intre în Parlament. Acesta susține că cea mai mare parte ai protestatarilor sunt membri AUR, care au și fost asmuțiți împotriva mea.

Deputatul AUR Dan Tanasă a reacționat și susține că Ludovic Orban minte cu nerușinare: „Poporul este frustat. A fost furat de 33 de ani. Ludovic Orban se victimizează și spune minciuni despre AUR. Ar trebui să spună că este responsabil de jaful din pandemie și închiderea românilor în case în timpul mandatului de premier”

Ludovic Orban a declarat că a fost agresat verbal când a încercat să intre în Parlament: „Am fost scuipat, înjurat, au intervenit jandarmii, deși eu nu am solicitat lucrul acesta, dar au intervenit din cauza violenței”

Jandarmeria Română a transmis că protestul nu este declarat: „În curtea obiectivului, are loc o manifestație de protest formată din invitați și membri ai unei formațiuni politice. În același timp, în exteriorul curții, se desfășoară o adunare publică nedeclarată”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.