Tânăra de 20 de ani din Dumești găsește sfârșitul acasă la prietenul ei în Făgăraș – Laura.

best auto leo vaslui

În urma unui tragic accident rutier produs în județul Brașov, Laura, o tânără de 20 de ani din comuna Dumești, și-a pierdut viața. Vestea a căzut ca un trăznet acasă, la familia și prietenii apropiați care o alintau “Pici”. Tânăra se afla la acasă la iubitul ei, un tânăr cu o poveste de viață tristă, fiind abandonat de către părinții naturali și apoi înfiat.

În ziua fatidică, cei doi au decis să iasă la plimbare cu ATV-ul. Deoarece Laura avea permis de conducere, ea era cea care conducea vehiculul. Șoseaua era udă, iar tânăra conducea cu viteză. Din nefericire, a pierdut controlul ATV-ului și a lovit cu putere un stâlp de pe marginea drumului. În urma impactului, tânăra a murit pe loc, iar iubitul ei a suferit răni grave.

Medicii sosiți la fața locului au constatat decesul Laurei și au preluat imediat tânărul rănit, transportându-l la spital. Din păcate, acesta a suferit multiple leziuni și prezintă hematoame cerebrale, fiind în comă de gradul III. Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Între timp, familia și prietenii Laurei sunt în stare de șoc și îndurare, neputând să-și revină din această pierdere cumplită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.