Timişoara: O fetiţă de doar 2 ani a căzut de la etajul al doilea al apartamentului în care locuieşte cu familia / Poliţiştii au deschis dosar penal

best auto leo vaslui

O fetiţă de doar doi ani şi 4 luni a căzut, duminică, de la etajul al doilea al blocului unde locuieşte cu familia, în Timişoara. A fost preluată conştientă de un echipaj medical care a dus-o de urgenţă la spital. Poliţiştii au deschis dosar penal şi au anunţat reprezentanţii DGASPC Timiş cu privire la incident.

”La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 14:42, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Urbană Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un copil ar fi căzut  de la etajul 2 al unui bloc situat pe strada Timiş din municipiul Timişoara. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, din primele verificări constatând faptul că o fetiţă în vârstă de 2 ani şi 4 luni a căzut accidental de la etajul 2 al blocului în care locuieşte pe acoperişul de la intrarea în scara blocului”, a transmis duminică, IPJ Timiş.

La faţa locului a fost prezent şi un echipaj medical, care a transportat fetiţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În momentul preluării copilului, acesta era conştient.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cauzelor producerii incidentului. De asemenea, reprezentanţii DGASPC Timiş au fost anunţaţi cu privire la accident.

Sursa: News.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.