Toate plângerile penale făcute de Muraru PNL la adresa AUR au fost CLASATE: faptele nu există

best auto leo vaslui

Alexandru Muraru este tare supărat. Membru marcant al defunctului PNL, participant activ la erudarea imaginii partidului, sluga lui Klaus Iohannis dar și a altor interese străine, acesta a recunoscut într-un interviu că toate plângerile sale penale împotriva partidului AUR au fost clasate.

Sigur că nici nu se putea altfel, partidul AUR este un partid democratic care respectă legile țării, chiar dacă este mai vocal. Însă opoziția trebuie să fie vocală și opoziția are rolul de a identifica neregulile făcute de către guvernare și trebuie să le penalizeze.

Alexandru Muraru vorbește ca o moară hodorogită , adică fără sens. Nu are carismă , nu spune nimic atunci când deschide gura, marea majoritate a colegilor de partid consideră că face mai mult rău decât bine atunci când vorbește.

El a făcut mai multe plângeri penale împotriva partidului AUR. Cum cei de la AUR nu au mai făcut politică nu au cu ce anume să îi salte. Ar dori politicienii români un partid care să fi participat și el la furturile din România, în acest fel românii să fie fără de speranță. Dar pentru că nu George Simion a condus România ci PNL și PSD, plângerile penale sunt total fără sens.

Procurorii au analizat aceste plângeri și au constatat că faptele nu există. Acest lucru a adus mari supărări la adresa lui Alexandru Muraru, care a început să atace și pe judecători, să caute nu știm ce conspirație împotriva prostiile pe care le scrie pe foi.

Procurorii sunt oameni serioși, nu pot face dosare la comanda lui Alexandru Muraru, un produc toxic al politicii românești și a cărui incursiune în viața politică se va termina în anul 2024 spre binele românilor. El face plângeri penale numai în scopuri politice, dar acești procurori sunt plătiți de români să caute adevărații infractori. Ori ei sunt în PNL și PSD, partide profund corupte și în fiecare zi vedem cum se fac arestări sau vedem condamnări la adresa membrilor de partid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.