Tragedie pe șosea: Tânără de 20 de ani implicată într-un accident de noapte la Tutova

best auto leo vaslui

Într-o noapte tensionată, un accident rutier cutremurător a avut loc pe DN24, în zona comunei Tutova, soldat cu rănirea gravă a unei tinere în vârstă de 20 de ani. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 3 dimineața, lăsând în urmă un peisaj dezolant.

Un singur autoturism a fost implicat în tragicul eveniment, iar la sosirea pompierilor, aceștia au descoperit mașina răsturnată pe carosabil. Victima, singurul ocupant al vehiculului, a fost evacuată într-o intervenție rapidă și bine coordonată.

Echipajele de pompieri de la Detașamentul Bârlad au acționat prompt, folosind două autospeciale și personal specializat pentru a asigura măsurile de protecție civilă, evaluarea situației și acordarea primului ajutor. Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, a oferit detalii despre intervenție: “Victima, o tânără în vârstă de 20 de ani, a fost evaluată și a primit îngrijiri medicale de urgență. Ulterior, a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Bârlad, acuzând dureri în zona capului.”

În prezent, autoritățile investighează cauzele exacte ale accidentului, iar starea de sănătate a tinerei rămâne o preocupare majoră. Rămânem la dispoziție pentru a vă aduce amănunte suplimentare pe măsură ce aflăm mai multe informații despre acest tragic eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.