Ministrul Muncii: „Nu am omorât pe nimeni. Ba din contră, am avut grijă de români”

best auto leo vaslui

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, susţine că, potrivit datelor primite de la Institutul Naţional de Statistică, speranţa de viaţă în România nu va creşte semnificativ până în 2050. În medie, speranţa de viaţă a românilor este de 75 de ani, sub media UE.

Iată ce a spus aceasta: „Noi n-am făcut altceva decât să venim în noua lege a pensiilor cu garanţia că vârsta de pensionare a românilor nu va creşte fiindcă aceasta este corelată cu speranţa de viaţă”

Ministrul Muncii a precizat că, în România, speranţa de viaţă la bărbaţi este de 71 de ani şi 9 luni, în timp ce speranţa de viaţă la femei este de aproximativ 79 de ani, în condiţiile în care media UE este de 80 de ani.

Iată ce a mai spus ministrul„În fapt, n-am omorât pe nimeni. Ba din contră, am avut grijă de români. Dacă unii, atunci când au scris PNRR, au tatonat ideea că vârsta de pensionare în România trebuie să crească până la 70 de ani, noi n-am făcut altceva decât să venim în noua lege a pensiilor cu garanţia că vârsta de pensionare a românilor nu va creşte fiindcă aceasta este corelată cu speranţa de viaţă.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.