Tricolorul rușinii de la poliția Negrești a fost înlocuit.

best auto leo vaslui


Bună ziua!

Cu ceva timp în urmă, a fost semnalat faptul că o instituție de notorietate publică și anume Poliția orașului Negrești nu avea arborat steagul ROMÂNIEI și nici steagul Uniunii Europene ci dintr-o crasă, îmi pare rău s-o spun NEGLIJENȚĂ spânzura deasupra intrării în instituție niște ZDRENȚE TRICOLORE precum și același format era și steagul UNIUNII EUROPENE.

Știm cu toții că arborarea steagurilor României cât și cel al Uniunii Europene este un simbol al oricărui stat de drept, al unui stat civilizat.
Poate mulți nu acordă o importanță deosebită acestui fapt, însă, pe lângă faptul că există sancțiuni legale pentru nearborarea acestor steaguri ce reprezintă un simbol de o mare însemnătate pentru noi, ca popor, apoi pentru instituția în sine, este și o LEGE a omeniei, a bunului simț care din ce se vede (nu este un caz singular) este din ce în ce mai nerespectată.

Pe plan local, nu vom face o tragedie având în vedere că instituția în sine (Poliția orașului Negrești-Vaslui) s-a CONFORMAT și a arborat steagurile atât al României cât și cel al Uniunii Europene…dar, așa vorbind(scriind), oare trebuie semnalat acest fapt, oare responsabilitatea civică, morală,etică a fiecărui cetățean, mai ales al cetățeanului “cu legea-n mână” nu ar trebui știută de cei în cauză?

Salutăm faptul că SE POATE, că totuși acest semnal, demn de luat în seamă a avut ECOU și …e bine când totul se termină cu PATRIOTISM (un pic forțat), dar…totuși la limitele ce se conformează legii!

S-auzim de bine și să nu ne fie RUȘINEÎNCĂ SUNTEM ROMÂNI și aparținem, amintesc din nou, ÎNCĂ acestei țări, ROMÂNIA care ÎNCĂ vreau să cred că este a NOASTRĂ!

Semnez, din nou, fără să-mi fie RUȘINE că ÎNCĂ mă mai simt ROMÂN! Scris de un Român.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.