TVR a cheltuit 300 de mii de euro pentru Eurovision și un interpret deghizat în femeie: Ne-am făcut de rușine. Am ratat finala

best auto leo vaslui


TVR a cheltuit 300 de mii de euro pentru participarea la Eurovision și un interpret deghizat în femeie, fapt ce nu a fost pe placul publicului din Europa. Theodor Andrei nu a reușit să impresioneze publicul votant, iar țara noastră, cotată de la bun început cu șanse foarte mici, a ratat calificarea în finală. Ținutele de tip Conchita Wurst nu l-au ajutat pe Theodor Andrei să ajungă în finală. Poate că ar fi cazul să așteptăm ceva demisii de la TVR în frunte cu finul lui Pahonțu, Dan Turturică.

10 dintre cele 16 țări concurente în a doua semifinală a ESC 2023, desfășurată la Liverpool, pe 11 mai, s-au calificat în marea finală. Ultimele 10 finaliste, desemnate în urma votului telespectatorilor, sunt: Albania, Cipru, Estonia, Belgia, Austria, Lituania, Polonia, Australia, Armenia și Slovenia.

Rețelele sociale au „explodat“ aseară după prestația lui Theodor Andrei. Fanii din România și din străinătate au comentat pe pagina oficială de Facebook România, pe paginile oficiale ESC de TikTok și Instagram, pe diverse forumuri și grupuri dedicate concursului. Majoritatea comentariilor nu au fost favorabile reprezentantului României la Eurovision 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.