Un bărbat din comuna Vutcani este cercetat de poliție după ce și-a incendiat propria locuință

best auto leo vaslui

Într-un incident șocant petrecut astăzi în localitatea Mălăiești, comuna Vutcani, un bărbat este supus investigațiilor poliției după ce și-a incendiat intenționat propria locuință, urmat de chemarea pompierilor pentru intervenție. Pompierii din Vaslui au acționat rapid, reușind să limiteze și să stingă incendiul, dar pagubele materiale sunt semnificative.

La sosirea echipei de intervenție, incendiul se manifesta în mod violent la nivelul acoperișului și a trei camere de locuit, cu pericolul iminent de propagare la întreaga locuință. În plus, exista riscul unei explozii, dată fiind prezența unei butelii încărcate cu GPL. Proprietarul casei a reușit să se autoevacueze înainte de sosirea pompierilor și era extrem de agitat, necesitând intervenția polițiștilor pentru calmarea sa și asigurarea securității sale.

Dupa aproximativ o oră și jumătate de luptă cu flăcările, pompierii au reușit să stăpânească incendiul și să salveze două camere de locuit și o casă învecinată. Cu toate acestea, aproximativ 50 de metri pătrați de acoperiș au fost distrusi de foc, iar trei uși și trei ferestre au fost afectate. De asemenea, s-au pierdut piese de mobilier, bunuri electrocasnice, diverse produse textile și din material plastic, precum și documente importante.

În timpul interogatoriului desfășurat de polițiști, proprietarul locuinței a recunoscut că el a declanșat intenționat incendiul. Motivele care au condus la această acțiune extremă nu au fost încă dezvăluite și se află sub ancheta autorităților. Conform informațiilor preliminare, bărbatul nu a suferit răni fizice în urma evenimentului, dar va fi supus unei evaluări psihologice pentru a determina starea sa mentală.

Poliția continuă investigațiile în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs incendiul și motivația bărbatului. Comunitatea locală este șocată de această întâmplare nefericită și își exprimă solidaritatea față de familiile afectate de acest incident tragic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.