Un membru al Congresului American prins cu minciuna: fără diplomă și cu CV fals. Ca în România: escroci

best auto leo vaslui

Iată că nu se întâmplă doar în România ci și la case mai mari.

George Santos a fost ales membru al congresului american.

Publicația NY Times a descoperit că CV-ul său este un fals de la un capăt la altul, de la școala pe care a menționat-o ca și terminată și până la o parte din firmele la care a susținut că a lucrat dar nu a făcut-o.

DUPĂ ce timp de o săptămână congresmanul nu a avut nici o reacție în cele din urmă a recunoscut că a mințit cu privire la trecutul său educațional, profesional dar și asupra proprietăților pe care le deține.

Santos a fost ales în congres în luna noiembrie ca și membru al partidului republican.

ACESTA a încercat să minimizeze descoperirile făcute de NY Times.

El declarase în timpul campaniei electorale că familia lui deține 13 proprietăți. Și de această dată Santos a mințit, nu este nici un guru imobiliar, așa cum lăsa el impresia că ar fi.

Santos se declarase și a fi homosexual, dar încep să apară dubii și cu privire la acest lucru. Se pare că el a uitat să vorbească despre o căsătorie lungă de care a avut parte dar și că nu a plătit mii de dolari pe care îi datora ca și rentă.

Datoriile mari pe care le are nu pot justifica cei 700.000 de dolari pe care a putut să îi bage în campania sa electorală.

NyTimes a descoperit de asemenea că are și o condamnare pentru fraudă cu cecuri false în Brazilia. Deși el a negat acest lucru, anchetatorii l-au identificat după ziua de naștere și numele părinților. Acuzatorii au suspendat procedura deoarece acesta a fugit din Brazilia și nu a mai putut fi identificat.

Dar stați, nu este suficient. O publicație evreiască a descoperit că acesta a mințit cu privire la trecutul său evreiesc. El a mințit că bunii lui ar fi fugit din Europa în timpul holocaustului în Brazilia. INFORMAȚIA de asemenea s-a dovedit a fi una falsă.

Acum putem spune că America ne-a depășit și la acest capitol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.