Aproape de război: Armata Serbiei a mutat soldați, trupe speciale și lansatoare de rachete la linia administrativă cu Kosovo

best auto leo vaslui

Tensiunile din Kosovo sunt aproape să dea în clocot. Armata Serbiei a mutat trupe speciale, soldați și tehnică de luptă de-a lungul liniei administrative, a „graniței” cu Kosovo, anunță presa de la Belgrad.

Anunțul a fost confirmat de însuși șeful Statului Major General al Armatei, generalul Milan Mojsilovici. Acesta s-a deplasat, însuși, în zona respectivă.

„Trei lansatoare de rachete cu rază lungă de acțiune sunt îndreptate în direcția provinciei noastre de sud, gata de acțiune, în timp ce soldații sunt așezați la fiecare metru. De-aici, puteți vedea trecerea de frontieră blocată, ca și membri KFOR. Sarcinile care i s-au dat forțelor armate ale Serbiei vor fi implementate și realizate ca atare. Situația este complexă și necesită prezența forțelor armate ale Serbiei de-a lungul liniei administrative și în perioada următoare, ca un prag de pace și stabilitate, Armata va fi îndreptată spre execuție. Avem la dispoziție toate informațiile, detaliat. Trebuie să știți că măsurile luate și sarcinile primite vor fi îndeplinite pe deplin”, a declarat șeful Statului Major General Milan Mojsilovici presei, în timp ce pe rețelele de socializare circulă imagini cu trupe sârbești în mișcare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.