Un primar USR din judeţul Iaşi anunţă că va candida pe listele PNL la viitoarele alegeri. Alexandru Muraru, lider PNL Iaşi: Va mai fi un anunţ de acest gen în perioada următoare

best auto leo vaslui

Primarul USR al comunei ieşene Movileni, Dan Hodoroabă, va candida pe listele PNL la viitoarele alegeri, dar nu va demisiona din USR pentru a nu-şi pierde mandatul.

Anunţul privind candidatura edilului USR de Movileni pe listele PNL la viitoarele alegeri locale a fost făcut duminică pe pagina de Facebook a liberalilor ieşeni.

“Am fost şi rămân om de cuvânt. Am promis că atât timp cât ne vor fi sprijinite proiectele mă voi alătura echipei liberale. Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, domnul Costel Alexe, a fost, este şi va rămâne un susţinător al proiectelor şi nevoilor comunei noastre. Da, mă regăsesc în acest proiect politic. În 2024 îmi doresc sa fiu candidatul Partidului Naţional Liberal la Primăria Movileni”, a declarat Dan Hodoroabă, primarul comunei Movileni.

Contactat de News.ro, liderul filialei judeţene PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, a afirmat că edilul Dan Hodoroabă nu va demisiona din USR pentru a nu-şi pierde mandatul. Hodoroabă se va înscrie în PNL în preajma alegerilor locale din anul 2024.

Muraru a recunoscut că discuţiile cu primarul USR de la Movileni sunt “ceva mai vechi”.

Totodată liderul PNL Iaşi a declarat că în perioada următoare liberalii vor mai face un anunţ de acest gen.

Potrivit unor surse politice, edilul USR al comunei Rediu, Ciprian Grosu ar urma de asemenea să candideze pe listele PNL.

USR a câştigat trei primării la alegerile locale din 2020, respectiv cele din comunele Movileni, Rediu şi Mirceşti.

PNL deţine în judeţul Iaşi 51 de primării din 98 posibile.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.