UPDATE: Șoferul care conducea tractorul și și-a ucis fratele în accident era sub influența băuturilor alcoolice! (FOTO)

best auto leo vaslui

UPDATE: Accidentul mortal a avut loc la ora 16.40. Poliția Municipiului Bârlad a fost alertată prin apelul de urgență 112 cu privire la un incident rutier produs pe drumul comunal DC 74B, în localitatea Valea Lungă, comuna Vinderei, județul Vaslui. Un bărbat a decedat în urma impactului cu tractorul condus de fratele său. Conducătorul tractorului agricol se afla sub influența băuturilor alcoolice, prezentând o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform rezultatelor testării.

“În urma primelor cercetări efectuate, s-a constatat că un tractor agricol, înregistrat în comuna Vinderei și condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani din Valea Lungă, a accidentat un bărbat de 48 de ani (fratele său – n.r.) din aceeași localitate. Se pare că acesta ar fi sărit sau căzut de pe caroseria vehiculului agricol pe partea carosabilă, pierzând echilibrul și ajungând sub roțile tractorului. În urma accidentului rutier, bărbatul de 48 de ani a decedat (fratele conducătorului tractorului – n.r.). Conducătorul tractorului agricol se afla sub influența băuturilor alcoolice, prezentând o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform rezultatelor testării. Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul, fiind deschis un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului sau altor substanțe”, a declarat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Accident mortal în comuna Vinderei! Un bărbat a fost călcat pe cap și torace de fratele său cu un tractor!

O tragedie incredibilă s-a petrecut în Valea Lungă, comuna Vinderei, unde un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost călcat mortal de un tractor în ziua dedicată Tatălui! Tractorul era condus de cei doi frați, Nelu Bâgu, în vârstă de 35 de ani, și Jan Bâgu, în vârstă de 48 de ani, care se afla aparent în afara cabinei, lângă o roată. La un moment dat, Jan Bâgu a sărit sau a căzut de pe aripa tractorului și a fost călcat de roata acestuia. La fața locului, atmosfera este încărcată de tristețe și durere, întrucât victima lăsată în urmă are patru copii, care acum strigă după tatăl lor dispărut! Rudele și vecinii se află adunați într-o adunare funerară emoționantă, iar fratele care conducea tractorul este într-o stare de șoc profund!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.