Urmările scandalului Dragnea – Ștefănescu: Alianța pentru Patrie își amenință membrii cu excluderi și plângeri penale

best auto leo vaslui

1. Din acest moment A.P.P. se disociază în mod public, definitiv și irevocabil de Dragnea Nicolae Liviu.

2. Din acest moment toate toate materialele de propagandă legate de persoana, imaginea și numele Dragnea Nicolae Liviu , sunt declarate neautorizate în cadrul A.P.P., și nu vor mai putea fi folosite în nicio organizație a partidului.

3. Membrii de partid care se vor folosi în continuare de imaginea și numele lui Dragnea Nicolae Liviu, indiferent de funcția interimară deținută, vor fi excluși din partid, prin decizie centrală sau locală.

4. Persoanele numite interimar în diferite funcții din cadrul organizațiilor A.P.P. care îndrăznesc să împiedice desfășurarea activității organizatorice prin nepredarea documentelor de evidență a membrilor de partid, cât și actele financiar contabile, vor întâmpina plângeri penale oficiale, din partea avocaților A.P.P.

„A.P.P. este o stare de spirit! A.P.P. nu este partidul unui singur om, sau a unui grup ocult! A.P.P. înseamnă românism, nu securism! A.P.P. este un partid al tuturor românilor, al tuturor categoriilor sociale, al fiecărui om în parte. Este partidul care va promova în toate funcțiile administrative centrale și locale, în Parlament și în Guvern, românii liberi și hotărâți să schimbe destinul lor și al oamenilor pe care-i reprezintă. A.P.P. nu va accepta comenzi și ordine din exteriorul partidului, impuneri sau propuneri de liste secrete transmise sau recomandate de sistemul securistoid”, se arată într-un comunicat de presă.

sursa: stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.