USR susține că a vrut să elimine pensiile speciale, dar s-au opus PSD și PNL

best auto leo vaslui

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, susține că a propus în Comitetul liderilor de la Camera Deputaţilor dezbaterea proiectului Guvernului privind pensiile speciale şi modificarea acestuia în concordanţă cu cerinţele din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, dar PSD şi PNL s-au opus.

Moşteanu, care este liderul grupului deputaţilor USR, a afirmat că a venit cu această propunere după ce preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că trebuie rezolvată problema pensiilor speciale.

Iată ce a spus acesta: „Liderul PSD Marcel Ciolacu ne vorbea seara trecută de ‘ciuma pensiilor speciale’. Plângea cu lacrimi de crocodil şi ne spunea cum nu mai suportă această nedreptate. Am vrut să îl ajut pe domnul Marcel Ciolacu să eliminăm chiar astăzi pensiile speciale”

El a precizat că va relua această propunere „în fiecare săptămână”, până reprezentanţii coaliţiei „înţeleg şi ei că timpul privilegiaţilor a trecut”.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni seara, că problema pensiilor speciale trebuie rezolvată, având în vedere că este un jalon asumat în PNRR şi nu va accepta pierderea banilor din acest program.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.