Deputat AUR: „Marcel Ciolacu vrea un guvern suplu, dar fără să dea pe nimeni afară”

best auto leo vaslui

Antonio Andrusceac a declarat, în ședința săptămânală comună a grupurilor parlamentare AUR, că avem nevoie de mobilizare și implicarea românilor în această săptămână. Deputatul AUR a declarat că, astăzi, 3 mai, se va protesta la Bruxelles. împotriva discriminării românilor, iar sâmbătă, pe 6 Mai, protestăm în fața Parlamentului împotriva legilor antinaționale și anti-familie pe care coaliția de guvernare vrea să le promoveze.

Iată ce a spus Antonio Andrusceac: „Cei care ne susțin trebuie să fie conștienți că dacă AUR a pornit pe un drum a calculat și a gândit această propunere, spre deosebire de Marcel Ciolacu care vrea un aparat adminsitrativ suplu, fără să dea pe nimeni afara, dar fără să vină cu nicio soluție. Există un model care a funcționat și lăudat de toată lumea din Europa. Este vorba despre modelul polonez. A funcționat acolo, dacă a funcționat în trecut în România va funcționa și acum.

Deputatul AUR a vorbit și despre propunerea lui Marcel Ciolacu privind impozitarea progresivă: „Nu a putut să facă acest lucru când a fost vorba despre marile corporații. Așteptăm să vedem cum se gândește să impoziteze progesiv românii și cum va face cu cei din privat.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.