Viceprimarul Capitalei Horia Tomescu anunţă că vor fi făcute lucrări de reabilitare la malurile lacului Herăstrău / Investiţia este de peste 45 de milioane, fără TVA

best auto leo vaslui
Foto: Horia Tomescu Facebook

Viceprimarul USR al Capitalei Horia Tomescu a anunţat că a fost semnat contractul pentru cea mai mare investiţiei a Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti şi anume reabilitarea malurilor lacului Herăstrău. Valoare a contractului este de 45,68 milioane lei fără TVA, iar termenul de derulare al contractului este de 12 luni, a mai spus el.

„După 57 de ani vor fi reabilitate malurile lacului Herăstrău. Astăzi s-a semnat contractul pentru cea mai mare investiţie a Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti: „Reparaţii Capitale apărări de mal lac Herăsătrău, inclusiv apărări de mal insule Herăstrău” ce are ca obiect servicii de proiectare şi execuţie lucrări”, a scris Horia Tomescu, miercuri pe Facebook.

Viceprimarul Capitalei a adăugat că, în urmă procedurii de licitaţie deschisă a fost desemnată câştigătoare firma SC Dimar SRL pentru o valoare a contractului de 45,68 milioane lei fără TVA, termenul de derulare al contractului fiind de 12 luni.

„Scopul lucrărilor de reabilitare şi consolidare pentru apărările de mal ale lacului Herăstrău îl reprezintă atât siguranţa vizitatorilor parcului cât şi buna funcţionare a întregului ansamblu hidrotehnic al râului Colentina din care este parte integrantă lacul Herăstrău”, a mai precizat Tomescu.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.