Viceprimarul USR al Sectorului 3 rămâne în funcţie / Lucian Judele: Chiar dacă Robert Negoiţă a plătit bani grei pentru o parte din colegi consilieri de la PNL, acest vot nu a trecut

Foto: USR Bucuresti Facebook

Consiliul Local al Sectorului 3 a avut pe ordinea de zi a şedinţei de joi eliberarea din funcţia de viceprimar al Sectorului 3 a lui Lucian Judele, însă propunerea nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi adoptată. Viceprimarul USR a declarat ulterior că planul lui Robert Negoiţă a eşuat, deşi a plătit o parte din consilierii locali ai PNL ca să voteze pentru demitere.

Au votat pentru demiterea lui Lucian Judele din funcţia de viceprimar 17 consilieri locali, iar trei au votat „împotrivă”. Ca să fie demis viceprimarul Sectorului 3 erau necesare 21 de voturi „pentru”.

„Astăzi tentantiva domnului Robert Negoiţă de a mă elimina nu i-a reuşit, chiar dacă pentru acest proces a trebuie să plătească cu bani grei o parte dintre consilierii PNL. Acum două săptămâni, DNA a cercetat biroul primarului Negoiţă şi celelalte birouri unde se aflau documente care arată faptul că dânsul construieşte ilegal. Că dânsul face tot ce îşi doreşte în Sectorul 3. Tot acum două săptămâni, spuneam că în afară de lucrurile pe care le cercetează DNA, ar mai fi şi altele. Dacă aş fi fost primarul Robert Negoiţă aş fi venit în faţa dumneavoastră şi aş fi spus de ce lucrurile pe care eu vi le-am povestit nu sunt adevărate. Domnul primar, în loc să vină în faţa dumneavoastră şi să mă contrazică cu probe, aşa cum am făcut-o eu, a preferat să pună pe ordinea de zi schimbarea mea”, a afirmat, joi, Lucian Judele.

Viceprimarul USR al Sectorului 3 a mai spus că Robert Negoiţă nu şi-a atins scopul demiterii sale, deşi a plătit parte dintre consilierii PNL în acest sens.

„Dacă vă aduceţi aminte, acum un an m-a dat afară din Primărie, m-a trimis undeva în capătul sectorului încercând să mă blocheze să nu mai pot avea audienţe cu dumneavoastră şi cu cetăţeni. În acel moment toate atribuţiile mele au fost ridicate. Am rămas un viceprimar fără atribuţii, un viceprimar care nici măcar pe site-ul Primăriei nu are o adresă de e-mail, un număr de telefon sau o poză. Este clar că primăria se vrea a fi condusă numai de Robert Negoiţă. Astăzi Robert Negoiţă, chiar dacă a plătit bani grei pentru o parte din colegi consilieri de la PNL, acest vot nu a trecut. Cetăţenii au câştigat încă o dată astăzi”, a completat Judele.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.