Volodimir Zelenski are soluția: „Doar victoria Ucrainei va pune capăt terorii rusești, nu există altă cale de a o opri”

best auto leo vaslui

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că numai victoria militară a Ucrainei poate pune capăt terorii rusești.

Președintele susține că: „Există o singură cale de a pune capăt terorii rusești, de a restabili securitatea în toate orașele și comunitățile noastre, din regiunea Sumi până în Donbas, din regiunea Harkov până în regiunea Herson, din regiunea Kiev până în Ialta (oraș din Crimeea). Și această singură cale este victoria militară a Ucrainei. Nu există și nu va exista o altă cale.

Pentru acest stat malefic, acum este normal să țintească clădiri rezidențiale cu Uragane [lansatoare multiple de rachete autopropulsate], să lanseze rachete S-300 asupra orașelor, să bombardeze sate obișnuite, civili… Statul malefic trebuie să fie învins. În orice sens al cuvântului. Ruscismul trebuie să se confrunte cu o înfrângere totală: militară, economică, politică, juridică. [Înfrângerea] militară este pe primul loc. Și [Rusia] o va înfrunta”.
„Ruscismul” este un termen care combină „Rusia” și „fascism” și este folosit de ucraineni pentru a descrie ideologia politică a Rusiei sub conducerea președintelui Vladimir Putin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.