Bani de coroană pentru ZIUA ARMATEI ROMÂNE nu sau găsit. De unde frate? Abia avem de un “chiolhan” când SĂRBĂTORIM LA STADION după meci cu fripturi și bere.

best auto leo vaslui


Astăzi,după cum FOARTE BINE ȘTIM cu toții (mai puțin “staff”-ul ), este ZIUA Armatei Române,zi de mare importanță atât pentru “românul” de rând cât și militarii activi și cei trecuți în rezervă.

În cadrul serilor când mai povestim de una, de alta n-am putut să trec cu vederea la “Bârfă la o șezătoare virtuală” și acest episod pe care îl voi intitula “Noapte bună,alegătorule!” Așadar,după cum am menționat mai sus, ZIUA ARMATEI ROMÂNE este sărbătorită-n toată țara(mai mică sau mai puțin mică anvergură) și cu mic cu mare mergem să omagiem SOLDATUL ROMÂN,oameni care pentru A TRĂI TU BINE băi omule(din respect am denumit așa zisul “OM”), astăzi trebuia ca conștiința să te îndemne să omagiezi și să sărbătorești această ZI,ziua SOLDATULUI ROMÂN.

Dar, bineînțeles că nu și la noi este o zi de sărbătoare și cum NU ESTE O ZI considerată de “noi” de o semnificație deosebită noi o sărbătorim prin LENE…

Da,de ce vă mirați, fiindcă la noi toate zilele seamănă între ele și numai ici,colo câte o umbră se mai afișează pe stradă să…nu știu ce ,că rezultate ioc…nu se vede NIMIC,tot mizerie, tot “fiecare face ce vrea”, tot plimbări cu “Audi”, ineficiență-n muncă și delăsare etc).

BANI PENTRU O COROANĂ, da’ de unde frate, abia avem de un “chiolhan” de după meci când SĂRBĂTORIM LA STADION cu fripturi și bere plus “ce-o mai fi”, normal aprovizionarea acestei CEREMONII o face numai “solul” patronatului local(nu-i important numele, că l știu toți).

Copiii de la Clubul “UNIREA ” NEGREȘTI n-au avut loc la stadion, e normal ,să învețe să petreacă și să audă “vorbe de fotbalist bahic” ale știm noi cui?!

Așadar,mai trece o zi din “cariera politică” a unui anonim care împreună cu ” aparatul” său, total ineficient face “umbră” unei instituții în derivă…Deși sunt convins APOLITIC nu mă pot abține să nu felicit formațiunea politică a Sucursalei Negrești a Partidului AUR, care împreună cu d-ul Emil Bunduc, liderul local al AUR NEGREȘTI au omagiat această, aș putea zice sfântă zi de sărbătoare, mare sărbătoare a ostașului român care și-a jertfit viața ca TU, da’ TU ROMÂNE SĂ TRĂIEȘTI în PACE și BUNĂSTARE!

Felicitări d-lor că prin acest gest al dvs poate ați reușit să sensibilizați pe cei în drept CARE AR FI TREBUIT SĂ OMAGIEZE și să SĂRBĂTOREASCĂ această zi!!!

Eu, ce să mai zic,pe zi ce trece cred că sunt și n asentimentul dvs sunt tot mai dezamăgit și din ce în ce mai convins că urbea noastră NEGREȘTI-VASLUI se duce pe o pantă tot mai abruptă și mai… prăpăstioasă!

S-aveți o seară bună, o seară pe care s-o petreceți împreună cu familia și cu cei dragi… Doamne-ajută!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.