Cel mai mare investitor „străin” din România nu este Olanda ci diaspora. Iată sumele impresionante trimise acasă

best auto leo vaslui


Președintele României a declarat că Olanda reprezintă cel mai mare investitor străin din România.

Afirmația lui Klaus Iohannis nu este însă una reală, ca de obicei el îi minte pe cetățeni.

Cel mai mare investitor din România este diaspora, adică cei peste 6 milioane de români alungați din țară de sărăcie.

Frații noștri muncesc din greu în toată Europa: Marea Britanie, Italia, Spania, Franța sau Germania.

Ei nu au plecat acolo deoarece și-au dorit acest lucru ci pentru că acasă nu puteau scăpa de sărăcie.Politicienii de la PSD și de la PNL susțin că românii plecați din țarî nu are trebui să voteze deoarece au ales să își abandoneze țara. Acuzele aduse însă nu sunt adevărate: diaspora trimite anual acasă aproape 10 miliarde de euro.

Suma este una colosală, cu 10 miliarde de euro puteam să construim în fiecare an aproximativ 2.000 de kilometri de autostradă. Vedeți cumva aceste investiții în România? Nu le vedeți deoarece partidele politice cer banii românilor plecați dar nu doresc să le ofere dreptul la vot.

Chiar recent un proiect de lege care oferea românilor din diaspora dreptul de a putea alege cu ocazia alegerilor parlamentare a fost respins de către PSD și PNL. Legea care ajuta românii din diaspora fusese depusă de către AUR, formațiunea condusă de către George Simion.

Sumele trimise acasă sunt foarte mari și ele îi ajută pe români să depășească sărăcia. Acești bani se folosesc pentru importuri și prin plata de taxe și impozite ajung să finanțeze statul român.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.