Star Wars se întoarce la Vaslui.

best auto leo vaslui

star wars de vaslui

Se zvonește că la Vasluiul se vrea un aeroport sau poate un cosmodrom, încă nu s-au hotărât oficialii. Una este să dorim și alta să fie necesar! Acum când foamea umbla desculți pe străzi iar contextul national și intrernational este dramatic, investitorii or așteaptă să dea navala în Vaslui city, musai pe calea aerului? Cetățenii vor zbura în cosmos sătui de circul politic și de, deteriorarea continua a nivelului de trai? Numai daca vor călători cu o viteza mai mare decât a luminii se vor întoarce în timp să mai schimbe ceva din istoria trista a acestor locuri!Consultantul de proiect vă fi împrumutat de la Holywood: Yoda stăpânul forței, în colaborare cu emisiunea “visuri la cheie” și participarea extraordinara a Primăriei Vaslui și a C.J Vaslui.
Parca trăim într-un film de George Lukas.
Dar poate s-a făcut un calcul și o să ne închidă gura. Analizând trendul, descoperim că vom intra de curând pe meniu de gaze și odată cu asta se duce naibii creșterea animalelor și parte din agricultura, unde mai lucrează vasluienii. În aceasta viziune, se justifica și aeroportul, că vom migra cu toții pe nu stiu unde.
P.S. Industria aerospațială vă lua un avant nemaiîntâlnit la Vaslui atunci când decidentii politici vor trece de partea pozitiva a “forței”!


Rating: 1 out of 5.
https://www.facebook.com/vasluiulgandeste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.