Ciucă: Ciolacu va avea ultimul cuvânt la stabilirea listei de miniștri

best auto leo vaslui
sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Președintele PNL Nicolae Ciucă a declarat luni că viitorul premier, liderul PSD Marcel Ciolacu, va avea ultimul cuvând la stabilirea listei miniștrilor din viitorul guvern după rotativă.

”În momentul în care va prelua funcția de premier, domnul președinte Ciolacu, decizia dumnealui asupra a ceea ce înseamnă numirea miniștrilor. Discuțiile, știți foarte bine că sunt între liderii partidelor, la nivelul partidelor, fiecare listă de membrii în Guvern trebuie aprobată în Biroul Politic Național și, ulterior, ultimul cuvânt îl are premierul”, a spus luni Ciucă atunci când a fost întrebat de ziariști în mod repetat despre numele viitorilor miniștri.

Ciucă a mai spus că vor fi modificări ”cu certitudine” la lista membrilor viitorului guvern.

Reamintim că protocolul coaliției PSD – PNL – UDMR prevede plecarea din funcția de premier a lui Nicolae Ciucă și înlocuirea cu un premier de la PSD.

Liderii celor două partide au declarat constant că rotația premierilor va avea loc în ultima săptămână din luna mai, dar până acum nu există un calendar bătut în cuie al etapelor ce trebuie parcurse pentru realizarea acestei mișcări politice.

Sursă:g4media.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.