Ciucă, în şedinţa conducerii PNL: PNL trebuie să fie la guvernare ca o garanţie împotriva oricăror derapaje / Corectitudinea trebuie reinstaurată în politică / PNL va respecta rotativa la guvernare, dar nu va accepta să rămână la guvernare cu orice preţ

best auto leo vaslui

Liderul PNL premierul Nicolae Ciucă le-a spus liderilor liberali în şedinţa de miercuri seară că PNL trebuie să fie la guvernare ca o garanţie împotriva oricăror derapaje economice sau în politica externă, în opinia sa corectitudinea trebuind reinstaurată în politică. El a mai transmis că PNL va respecta rotativa la guvernare, subliniind însă că liberalii nu vor accepta să rămână la guvernare cu orice preţ.

”Asigurarea stabilităţii politice şi administrative este foarte importantă pentru perioada următoare. De aici şi rolul pe care îl avem ca partid pe scena politică. Şansa PNL e să joace cartea politicii echilibrate. PNL trebuie să fie la guvernare ca o garanţie împotriva oricăror derapaje, fie ele economice sau în politica externă”, a afirmat Ciucă, potrivit unor surse participante la discuţii.

În opinia sa, corectitudinea trebuie reinstaurată în politică.

”PNL va respecta Protocolul şi rotativa la guvernare” a afirmat liderul PNL, apreciind că momentul actual este un moment bun pentru a evidenţia corectitudinea, responsabilitatea, seriozitatea.

”Cu toate acestea nu vom accepta să rămânem la guvernare cu orice preţ”, a ţinut să sublinieze Nicolae Ciucă.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.