„Civilizația americană se prăbușește din interior”.

best auto leo vaslui

Ziarul american The Washington Times a numit cinci semne ale colapsului iminent al Statelor Unite. Printre acestea: migrația necontrolată, impunitatea pentru criminali, declinul cultural, sprijinul pentru barbari, scăderea natalității.

Iată ce scrie publicația:

🔺 Politica de frontieră deschisă adoptată de președinte a dus la intrarea în țară a peste 2 milioane de migranți, în creștere față de 1,27 milioane anul trecut.

🔺 Criminalii au luat o nouă modă – „flash mob-uri” – jefuirea în magazine. În mai multe orașe, poliția a renunțat să mai încerce să judece infracțiuni minore, deoarece procurorii amabili îi returnează pe deținuți aproape imediat.

🔺 Fertilitatea din SUA este la cel mai scăzut nivel istoric, la 1,78 copii per femeie aflată la vârsta fertilă, în timp ce 2,1 ar trebui să fie. Mai puțini americani se căsătoresc și tot mai mulți aleg să nu aibă copii.

🔺 Dar cel mai bine, declinul civilizației noastre se vede în exemplul celor fără adăpost – taberele lor mizerabile din orașe și tot ce decurge din asta. În 2020, în America erau peste o jumătate de milion de persoane fără adăpost, jumătate locuiau pe străzi, un sfert sufereau de boli mintale grave și o treime erau dependenți de droguri. Iar faptul că suportăm asta, cu modul lor de viață, arată că ne-am pierdut instinctul de autoconservare.

🔺 Distrugem o civilizație pe care milioane de oameni au construit-o, dar asta nu contează. Este important să fii infinit de amabil. Istoricul Durand scria: „O mare civilizație nu poate fi cucerită din afară până nu se autodistruge din interior”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.