Comuna Dumesti, se indreapta catre nicaieri

best auto leo vaslui


Comuna Dumești este situată între comunele Băcești și Todirești, fiind străbătută de DN 15D, pe o lungime de 7km în partea de NV a județului. Pe cât este de lungă, pe atât de mici au fost investițiile în ultimii 30 de ani. Despre proiecte europene ce ar fi trebuit să vizeze dezvoltarea comunității nici nu au fost discuții.

      Despre realizările prezentate de fieful PSD-ist al județului Vaslui în emisiunea TV la Realitatea Plus, în seara zilei de 3.11.2022…numai de bine. Dar ce facem cu restul comunităților rurale?

      În urma cu 10 ani, au fost demarate lucrări de construire a unei baze sportive, din fonduri guvernamentale (fiind mai ușor de ”controlat”), însă nici până în prezent nu s-a putut ridica decât o clădire din BCA, utilată parțial cu instalații sanitare, ce au dispărut bineînțeles. Nevăzându-i utilitatea în comunitate, geamurile i-au fost zidite asteptându-se probabil degradarea și revendicarea acesteia de către vreun baron PSD.

     Așa se prezintă baza sportivă astăzi, investiție in valoare de aproximativ 6 milioane de lei:   Aceste jafuri trebuie să înceteze, iar cetățenii comunei Dumești trebuie să conștientizeze adevărată față a liderilor politici care s-au perindat în ultimii 30 de ani, cât și în prezent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.