Cristian Terheș: România a pierdut peste 25 de miliarde de euro deoarece nu a intrat în Schengen. Puteam crește pensiile românilor cu ei.

best auto leo vaslui

Cristian Terheș, eurodeputat român conservator, susține că România a pierdut peste 25 de miliarde de euro deoarece nu a fost primită în Schengen la momentul potrivit.

Blocarea accesului în Schengen de către Austria și Olanda reprezintă un eșec major de politică externă a lui Klaus Iohannis. Acesta a avut la dispoziție mai bine de 8 ani pentru a se asigura că drepturile românilor sunt respectate. Deși aceste decizii se iau cel puțin o dată pe an, președintele României de fiecare dată a lăsat acest refuz fără nici o acțiune concretă, ca și cum ar fi mulțumit de situație.

Klaus Iohannis pare mai interesat de golf sau ski decât să conducă România, lucru pe care îl face cu maximă aroganță și lipsă de respect față de români, pe care îi tratează ca și cetățeni europeni de mâna a doua.

Cristian Terheș mai susține că acești bani se puteau investi în invățământ, în sănătate, în infrastructura rutieră și feroviară sau să mărească pensiile românilor.

El consideră că diplomația română nu și-a făcut treaba chiar dacă votul Austriei este unul abuziv, un vot dat împotriva românilor.

Cristian Terheș recomandă românilor să continue boicotul împotriva companiilor cu capital austriac deoarece acest boicot produce consecințe și pune presiune pe guvernul din Austria.

Sursa: 4media.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.