Să fim optimiști, câțiva ani trec ușor – Iohannis nu are vești bune: „Consiliul European nu va aborda chestiunea Schengen prea curând”.

best auto leo vaslui

Să fim optimiști, câțiva ani trec ușor. Consiliul European din februarie nu va aborda chestiunea Schengen. Klaus Iohannis a confirmat acest lucru și pare să fie de acord cu această decizie.

Neintrarea în Schengen costă economia României aproape 20 de miliarde de euro și foarte mulți nervi. Politicienii români nu par foarte deranjați de acest aspect, ei nu au grija zilei de mâine. Salariile și sporurile sunt încasate lunar.

Klaus Iohannis a fost întrebat ce promisiuni a primit de la Suedia referitor la aderarea României la Schengen, având în vedere că Suedia urmează să preia preşedinţia Consiliului European din ianuarie 2023 şi poate pune problema pe agenda discuţiilor în februarie.

Politicul tratează cu prea mare ușurință eșecul Schengen, iar acest lucru se vede și din declarația președintelui.

Iată ce a spus Klaus Iohannis: „Consiliul European din februarie nu va avea pe ordinea de zi chestiunea Schengen. După părerea mea, este oricum prea devreme. Nu mă aștept să se rezolve problema abordării austriece și problema abordării olandeze față de Bulgaria

Sursa: 4media.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.