Cum a umilit George Simion organizația PSD Argeș

best auto leo vaslui

George Simion , președintele AUR, a fost la Pitești în ziua de vineri la deschiderea evenimentului Simfonia Lalelelor.

Prezenți la același eveniment au fost și liderii PSD Argeș, cei care conduc care niște baroni județul.

Cu toată acestea, atenția a fost aproape total concentrată asupra liderului AUR, cel care a atras toate privirile, spre umilința „marilor politicieni ” socialiști prezenți.

Aceștia au fost îngenuncheați de către popor.

Umilința a fost și mai mare la ieșirea din sală. Președintele AUR a fost acaparat de mulțimea prezentă dornică să îl salute. În același timp zeci de psd-isti priveau umiliți scena, umiliți de către poporul care nu îi mai suferă. Românii doreau să strângă mâna lui George Simion în timp ce zeci de lideri politici locali erau aruncați „la colț „.

Vorbim despre un județ Roșu , un județ în care rețeaua de votanți socialiști reușește să controleze alegerile electorale.

În aprilie 2020 George Simion provoca marea surpriză a alegerilor prezidențiale: demola supremația PSD-PNL și intra în parlament cu 10%. Deși toți așteptau destrămarea noii formațiuni, în mai puțin de doi ani partidul s-a consolidat și a urcat rapid spre 25%. Astăzi AUR este al doilea partid din România ca intenție de vot iar liderul George Simion este cel mai susținut lider politic din România, susținut de către români, singurii care contează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.