CURS oferă încă un sondaj manipulatoriu pe București, plasând PNL ca al doilea partid în opțiunile de vot.

best auto leo vaslui

CURS oferă românilor încă un sondaj fals și manipulatoriu în care PNL este prezentat ca și a doua opțiune de vot, deși realitatea este una total diferită. Sondajul pretinde că este numai pe București.

De altfel CURS nu reușește niciodată să nimerească datele oficiale, fiind mult departe. Partidele politice plătesc sondaje de opinie și cine dă mai mulți bani este mai bine plasat.

în cazul de față probabil PNL este partidul care a plătit sondajul.


Acest lucru nu afectează modul în care românii votează, încrederea cetățenilor în politicieni, presă și sondaje fiind aproape de zero.

CURS nu reușea să vadă în campaniile electorale AUR intrând cu 10%, ori așa eroare nu poate exista.

În realitate chiar și pe București partidul condus de George Simion, AUR, se află undeva peste 25% în opțiunile de vot fiind al doilea partidul din România. Pentru că AUR nu plătește sondaje de opinie atunci AUR se vede mic în sondajele plătite.

Dar prost este cine plătește sondajele crezând că așa mai convinge pe români. Mai bine s-ar apuca de treabă dacă nu doresc ca PNL să aibă soarta PRO ROMÂNIA, ALDE SAU PMP. Sunt șanse mari ca partidul să atingă cu greu pragul electoral și să urmeze PNȚCD la groapa de gunoi a istorie.

Sursa: 4media.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.